Fotografii personalizate pentru cladiri, restaurante, baruri si cluburi… imagini cu atmosfera

Fotografia este elementul cheie pentru imaginea oricarui restaurant, bar sau club. Daca barul sau clubul tau se bazeaza pe imagine si ai nevoie de consolidarea marcii tale de design pentru un nou site web, sau de design pentru tipar (brosuri, pliante, etc).
 
Ședințe foto personalizate pentru restaurante, baruri și cluburi
 
Sedintele foto vor fi planificate in avans, asa incat nici un amanunt sa nu fie omis. Fotograful va coordona sedinta foto cu asistentul de lumini in asa fel incat atmosfera locatiei tale sa fie surpinsa perfect. Beneficiem de o experienta indelungata in fotografierea de hoteluri, vile, restaurante, baruri, cluburi si vom pozitiona personalul, animatoarele si decorurile in asa fel incat sa putem obtine cele mai vibrante fotografii, representative pentru locatia dvs. In timpul sedintei foto ne vom axa pe cele mai marunte detalii, de la iluminare la prepararea bauturilor, asa incat, pe baza experientei noastre in fotografierea de baruri si cluburi, sa fim alaturi de tine pas cu pas pentru obtinerea de imagini perfecte. Fie ca ai nevoie doar de fotografii, fie ca ai nevoie de un pachet de design complet, vom personaliza sedintele foto in asa fel incat sa obtinem un set perfect de imagini, usor de integrat pe situl tau web.
 
Producția de fotografii pentru baruri și cluburi
 
Fotografiile pentru baruri si cluburi sunt obtinute digital cu expuneri multiple, iar dupa aceea sunt editate meticulos, pentru a ne asigura ca lumina si tonurile de culoare sunt bogate si consistente, conform cerintelor pietei. Deasemenea, iti putem pune la dispozitie servicii specializate (arhitecti) de consultanta si proiectare de design pentru baruri si cluburi.

PREȚURILE SUNT NEGOCIABILE ÎN FUNCȚIE DE AMPLOAREA EVENIMENTULUI ȘI CERINȚELE DVS.